Enforce

Möt våra konsulter – Tina

Tina, vår varma och sociala rekryteringsstjärna

Porträtt på Tina Merup

Tina är den varma och sociala rekryteringsstjärnan som drivs av kommunikation med andra. Hon får energi av goda samtal med människor men också från goda måltider då ett intresse är att laga god mat med familj och vänner.

Att bidra med sina kunskaper inom bland annat HR och hjälpa kollegor och arbetsplatser att hitta effektiva processer är en självklarhet för Tina. Enligt henne är det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare den humanistiska inställningen till medarbetarna vilket också speglar Tina och hennes intresse för människan. Hos konsultbolaget Enforce är man både sedd och respekterad.

Lär känna vår kollega Tina Merup!

Tina, vad är roligast med ditt jobb som konsult och vad drivs du av?

Som konsult får jag möjligheten att se olika företag och bidra med mina kunskaper på ett sätt som förenklar för dem. Jag är i grunden en person som drivs av kommunikation med andra och som känner mening i att hjälpa till och att se människor. I mitt arbete vill jag gärna se resultat och känna meningsfullhet.

Vad är utmanande med ditt jobb?

Det som är utmanande med mitt jobb är den snabba omställningen som kommer med att vara konsult. Alltså att ställas inför nya situationer, system, arbetsgrupper och rutiner som kommer med att byta arbetsplats som man som konsult gör oftare än normalt.

Vad ger dig energi? Både i arbetet och privat?

I arbetet trivs jag med att leverera och bidra vilket ger mig energi. Människan är väldigt intressant därför kan jag spendera mycket tid till fina samtal med både kollegor och vänner.

Vad är det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare?

Den humanistiska inställningen till oss medarbetare. Det känns som att vi är sedda och respekterade på ett annat sätt än jag upplevt tidigare.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Just nu arbetar jag med ett alldeles nytt roligt uppdrag där jag får möjlighet att komma till deras kontor på Djurgården. Jag har sen starten träffat min närmsta kollega inom Payroll fysiskt. Jag kommer till att börja med administrera hela löneprocessen för ett av deras personaltätaste bolag och så småningom ytterligare ett bolag. Detta känns som ett roligt och meningsfullt uppdrag där jag hoppas kunna bidra och avlasta mina kollegor här. Jag kommer till att börja med försöka sätta mig in i systemen och arbetssättet och då på plats hos kunden, därefter kommer jag att varva distans-arbete med arbete på plats. Detta då jag är övertygad om att möten med kollegor skapar delaktighet och engagemang medan möjligheten att arbeta på distans ökar tiden för fokus-tid. Kombinationen är allra bästa sättet att arbeta för mig.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden är jag gärna ute och går snabba promenader, umgås med mina killar det vill säga min son och min sambo. Hus, hem och inredningsprojekt står mig varmt om hjärtat och vi har nyligen köpt ett hus i sydöstra Skåne så väldigt mycket av tankarna går till vad vi ska kunna skapa där.

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

När jag inte har min bästa vän i lurarna lyssnar jag på olika poddar och då helst ”dumma människor”, ”inte din morsa” eller ”Wahlgren och Wistam”. Jag lyssnar även på söndagsintervjun i p1 och sommarprat när det är säsong för det. Ska det vara lite rytm och puls så är jag allätare och har ständigt Sonos igång i lägenheten där vi bor.