Enforce

Möt vår konsult – Catharina

Catharina, omåttligt eftertraktad applikationskonsult!

Catharina Ryman är en alldeles unik applikationskonsult. Hon kombinerar en oerhörd systemkompetens med en väldigt pedagogisk och varm personlighet. Det är få som slår henne när det gäller komplexa systemfrågor i primärt HR-plus, så hon är hett eftertraktad hos våra kunder. Utöver det så är hon dessutom väldigt bra på att utbilda och förklara vilket bidrar till att hela teamet växer och får mer förståelse för hur systemet fungerar.

Vad är det bästa med ditt jobb som konsult?

Det bästa med konsultrollen är att jag får jobba med olika branscher och företag. Detta innebär att jag lär mig nya saker hela tiden och man får bredare erfarenhet. Det innebär också att det blir ett omväxlande arbete.

Vad ger dig energi och vad drivs du av på jobbet?

Jag drivs av att lösa problem och av att kunna hjälpa andra så att de kan jobba i systemet mer effektivt och även förstå hur systemet fungerar. Jag tycker att det är roligt att se när användare förstår hur systemet fungerar och när de själva kan se lösningar och även hitta om det är något som inte är uppsatt rätt så att man kan åtgärda felet.

Vad är utmanande med ditt jobb som konsult?

Det är utmanande att snabbt komma in i arbetet och försöka förstå hur det fungerar just på denna arbetsplats.

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

Jag lyssnar gärna på musik eller på ljudbok.

Vad gillar du med vintern?

Jag gillar när det kommer snö så att resten av min familj kan åka skidor och så blir det så mycket ljusare.

Hur är det att ha Enforce som arbetsgivare?

Det känns tryggt att jobba på Enforce då man har en öppen dialog och det är en trevlig gemenskap mellan kollegorna trots att vi inte träffas varje dag. Det känns också att det är viktigt för företaget att vi konsulter mår bra och att vi har rätt verktyg för att kunna göra ett bra jobb.

Vad skulle du vilja säga till potentiella kunder, varför ska man välja Enforce då man söker en konsult?

Jag tycker att man ska välja Enforce då det är ett företag som bryr sig om att det ska fungera bra både för kund och konsult. Då blir det en bra kombination!

Vad gör du på fritiden?

På fritiden läser jag böcker, promenerar och umgås med familjen. När det inte är vinter så orienterar jag en del också.

Vem är din största förebild?

Det är en svår fråga att svara på. Jag har inte en speciell person som förebild utan ser mer olika personer i vardagen som förebilder vid olika tillfällen. Tex personer som klarar att av att driva stora projekt med många personer men ändå lyckas att se varje person i projektet och ge stöd.