Enforce

Jobba hos oss!

Vi vill ha Stockholms mest nöjda konsulter, då får vi Stockholms mest nöjda kunder!

Jobba hos Enforce

 

Våra konsulter är våra Rock Stars! Enforce målsättning är att ha Stockholms mest nöjda Lönekonsulter och det menar vi allvar med. För att uppnå det målet arbetar vi hårt inom många olika områden, men för att nämna några:

  • Trygga, fasta anställningar med marknadsmässig månadslön och mycket goda villkor för exempelvis friskvårdsbidrag samt Benify och förmånscykel.
  • Förmånlig tjänstepension hos SPP med möjlighet till personlig rådgivning via Pensure.
  • Omfattande försäkringsskydd och generös ersättning vid föräldraledighet eller sjukdom.
  • Mycket goda möjligheter för personlig utveckling. Vi har även fri tillgång till samtalsterapi genom vår samarbetspartner Mindler.
  • Sist men inte minst – vi har väldigt kul ihop!

Omtanke

Vi bryr oss genuint om varandra inom Enforce. Då våra medarbetare mår bra och känner sig uppskattade så sprider sig det till hur vi behandlar våra kunder och omvärlden – med omtanke.

Kvalitet

Vi tar oss enbart an sådana uppdrag där vi känner att förutsättningarna är sådana att vi kan bidra med god kvalitet.

Hållbarhet

Genom att säkerställa att våra medarbetare har en god arbetssituation med bra balans mellan arbete och privatliv ser vi att vi får ett hållbart och långsiktigt förhållningssätt. Vi skapar goda relationer och arbetar hårt för att bibehålla dessa över tid.

Personligt

Samtliga våra medarbetare, kunder och samarbetspartners ska uppfatta Enforce som ett väldigt personligt bolag. Vi är oss själva och vi tummar inte på den personliga och direkta kontakten och dialogen.

Ett personligt konsultbolag

Enforce är ett nischat bolag som verkar inom området Lön, med egna fast anställda konsulter. Vi har valt att specialisera oss och vara riktigt vassa på Lön därför att det är något vi verkligen kan och brinner för!

  • Hos oss värderas relationer högt, med det menas att både våra kunder och medarbetare ska känna sig sedda, uppskattade och värdefulla. Vi är måna om varandra och bryr oss.
  • Vi vill ha Stockholms mest nöjda konsulter, för vi vet att då får vi också Stockholms mest nöjda kunder.
  • Enforce tillhandahåller konsultlösningar till några av Sveriges mest spännande och expansiva bolag, det är vi väldigt stolta över!