Enforce

Möt vår konsult – Marie

Marie, konsulten som gav professionalism ett ansikte!

Marie Tolf är en mycket uppskattad och kompetent konsult som bemästrar båda hantverken – Lön och HR. Hon är en fena på det operativa men har också genom sina tidigare erfarenheter förmågan att leda och driva samt arbeta strategiskt. En oerhörd tillgång helt enkelt!

Vad är det bästa med ditt jobb som konsult?

Det är stimulerande och omväxlande då man får erfarenheter från olika typer av företag, branscher och system. Med varierande uppdrag har man också chansen att utvecklas eftersom man stöter på fler utmaningar. Genom att arbeta med flera olika uppdrag och kollegor kan man också bygga upp ett stort nätverk av personer inom samma område på kort tid.

Vad ger dig energi och vad drivs du av på jobbet?

Jag drivs av utveckling, både min personliga utveckling genom att tillägna mig ny kunskap och utmana mig själv och att hjälpa kunder hitta nya lösningar. Energi får jag av att jobba tillsammans med positiva och målinriktade kollegor.

Vad är utmanande med ditt jobb som konsult?

Att snabbt komma in i arbetsuppgifterna för att kunna leverera 100% direkt. Ibland finns det inte möjlighet till överlämning, det kan saknas dokumentation och rutiner och då får man kavla upp ärmarna.

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

Jag lyssnar mycket på poddar och även en hel del italiensk och fransk musik.

Vad ser du fram emot med vintern?

Jag ser fram emot julen och att umgås med nära och kära. Såklart ser jag också fram emot att fortsätta jobba vidare på mitt pågående uppdrag där det pågår många spännande projekt.

Hur är det att ha Enforce som arbetsgivare?

Som konsult på Enforce känner jag mig både sedd och hörd och en del av en värdefull gemenskap. Enforce som arbetsgivare visar stort engagemang i mig både som konsult och person och är mycket mån om trivsel och välmående.

Vad skulle du vilja säga till potentiella kunder, varför ska man välja Enforce då man söker en konsult?

Enforce konsulter är specialiserade inom lön och HR och alla är mycket professionella och kunniga med betydande erfarenhet inom sina respektive områden. Väljer man en konsult från Enforce får man en självgående, proaktiv och positiv kollega på plats som inte räds utmanande eller komplexa situationer.

Vad gör du på fritiden?

Jag umgås med familj och vänner, läser böcker och tränar yoga. Jag har också ofta ett kreativt projekt på gång hemma med inredning eller renovering.

Vem är din största förebild?

Jag har inte enbart en förebild, utan flera. Mina förebilder är personer som bottnar i sig själva. De är engagerade, raka, ärliga och står upp för sina värderingar och för sig själva.