Enforce

Om oss

Vi tillhandahåller kvalitativa och personliga konsulttjänster inom Lön med ett långsiktigt och hållbart perspektiv.

Hos oss är du unik!

Vi bryr oss om varandra inom Enforce och det är något som våra kunder också märker av. Vår värdegrund baseras på våra fyra värdeord Omtanke, Kvalitet, Hållbarhet och Personligt.

Dessa genomsyrar hela vår verksamhet och symboliserar väl vårt arbete och målsättning att leverera förstklassiga konsultlösningar som verkligen motsvarar varje kunds individuella behov.

 

Om Enforce

Efter många år som anställd i stora organisationer valde Patrik Moll att grunda Enforce år 2019.
Patrik har en bakgrund primärt inom Lön, han arbetade cirka femton år i Bonnierkoncernen där han haft
olika roller som bland annat Lönespecialist, Head of Payroll & Benefits, Head of HR och slutligen som VD för Bonnier Solutions.


Enforce har växt ganska snabbt och är idag cirka 15 anställda konsulter inom Lön. Att inte bli för stora är en väl övervägd strategi, likväl som att i princip enbart arbeta med egna fast anställda konsulter.

Patrik har lång erfarenhet av att själv ha suttit på andra sidan som kund och köpt konsulttjänster.
– Vi har satsat på att bygga bolaget utifrån vad vi själva tyckte var bra från kundsidan. Att vara personliga och omhändertagande är avgörande anser vi. Och även om vi har vuxit snabbt och kommer att fortsätta att växa, vill vi fortfarande vara mindre, nischade och personliga. Vi har gjort våra år inom storbolag, med allt vad det innebär. Nu kommer vi hålla Enforce relativt småskaligt och med kompetenta och nöjda medarbetare rakt igenom, berättar Patrik.

För att lyckas få Stockholms mest nöjda kunder, har Enforce bestämt sig för att ha Stockholms mest nöjda konsulter.

– Vad krävs för att vi ska kunna rekrytera riktigt duktiga medarbetare? Jo, vi måste vara en ruskigt bra arbetsgivare och det måste vara väldigt kul att jobba med oss. Vi erbjuder våra konsulter anställningstrygghet i form av en fast och marknadsmässig lön, konkurrenskraftiga villkor och tillsvidareanställning. Det är superviktigt att alla känner sig sedda, hörda och har inflytande både över uppdragen de får likväl som i utvecklingen av bolaget, fortsätter Patrik.

– Seniora konsulter med spetskompetens inom dessa områden är svåra att få tag i, men vi har lyckats. Idag har vi hett eftertraktade konsulter hos oss och det är vi väldigt stolta över! För att nämna några exempel så har vi seniora Applikationsspecialister inom lönesystemet HR-plus, de växer inte på träd. Vi har Lönekonsulter med både bred och djup kunskap i de flesta kollektivavtal och lönesystem på marknaden. I tillägg har vi ett antal personer med erfarenhet inom ledarskap och som tar uppdrag i rollen som Interim Lönechef. Jag är väldigt stolt och glad över att dessa stjärnor har valt att jobba med oss, avslutar Patrik.

PATRIK MOLL, VD OCH GRUNDARE

”Jag har mångårig erfarenhet från roller som Head of Payroll & Benefits, Head of HR, Lönespecialist och VD för Shared Service Center (Lön, HR & Ekonomi).
Min erfarenhet från rollen som beställare gör att jag verkligen kan förstå och sätta mig in i kundernas behov och situation. Jag vågar påstå att jag därför anställer rätt kompetens och personlighet.”

Patrik Moll, VD på Enforce