Enforce

Möt vår konsult – Veronica

Möt Veronica, vår positiva Lönekonsult som älskar utmaningar!

Veronica Löf-Nordin, vår alldeles underbara Lönekonsult! Med ett skratt som verkligen smittar av sig och ett oerhört driv, är hon väldigt uppskattad hos våra kunder – men också i allra högsta grad inom vårt Enforce-team. Inga utmaningar är för svåra för Veronica, hon går verkligen igång på att förbättra och skapa ordning i kaos. Utöver detta så har hon ett hjärta av guld, bryr sig verkligen om sina medmänniskor.

Vad är det bästa med ditt jobb som konsult?

Jag gick på mitt första konsultuppdrag för ca ett år sen, så jag skulle säga att jag är rätt ny som konsult. Det var riktigt roligt. Man kommer in i en ny grupp med kollegor och känner sig så uppskattad. Man lär sig nya saker varje dag, delar med sig av sin egen kunskap och när allt är under kontroll så lämnar man med en riktigt härlig känsla.

Vad ger dig energi och vad drivs du av på jobbet?

Positiva och drivna kollegor, att vi tillsammans ser målet framför oss – då menar jag både en lönekörning som ska i hamn eller ett större projekt. 

Vad är utmanande med ditt jobb som konsult?

Att man kommer till en arbetsplats där man inte har en aning om hur deras rutiner är. Och jag vill gärna kunna allt dag ett. Så det är en utmaning. 

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

Jag är allätare, men just nu går Depeche Mode väldigt varmt i lurarna. Konsert här i Stockholm inom kort väntar men även i Berlin i sommar. 

Vad ser du fram emot med sommaren?

Värmen, vintern har varit alldeles för lång i år och mitt nya uppdrag såklart. Nu har jag varit här några månader så det är mycket spännande på gång framöver!

Vad är det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare?

Fantastiskt! Jag har i och för sig nästan bara varit på arbetsplatser med bra arbetsgivare, men Enforce är något utöver det vanliga. Så engagerade i mig och mina kollegor, eftersom vi inte ses dagligen så hittar vi på saker tillsammans titt som tätt, de finns alltid där om det skulle vara något i jobbet eller privat. Det känns väldigt fint att de är så måna om att jag mår bra och har det bra. 

Vad gör du på fritiden?

Klyschigt men jag tränar, hänger med min familj och träffar vänner. O just det, jag spenderar alldeles för mycket tid med att spela Candy Crush. Går gärna på konsert och är ute så mycket som det går, i alla fall nu när vädret tillåter. 

Vem är din största förebild?

Jag har flera förebilder som berör mig olika sätt, personer som är drivna, ärliga, sig själva och inte behöver hävda sig för att ta sig framåt.