Enforce

Möt våra konsulter – Nicole

Möt vår målmedvetna konsult Nicole som drivs av både långa och kortsiktiga mål.

Porträtt på vår konsult Nicole.

Det sägs att var sak har sin tid och precis så var det för Nicole. När hon var redo för nya utmaningar var konsultbolaget Enforce redo att anställa henne som konsult.

Vad är roligast med ditt jobb som konsult inom lön och HR?

Variationen och möjligheten att hela tiden lära mig nya saker. Som konsult sätts man i nya system och yrket inom lön och HR är varierande.

Vad drivs du av?

Jag är en mycket målinriktad person. Jag drivs av både långa och kortsiktiga mål.

Vad är utmanande med ditt jobb som konsult?

Det som är utmanande är själva variationen, det kan ibland bli mycket av det goda. Det är en utmaning att hela tiden hålla sig ajour och våga vara sårbar ibland. Det är något jag jobbar på genom att ta pauser för att hinna reflektera. Många skulle nog hålla med mig om att det är utmanande att hinna med tighta deadlines.

Vad ger dig energi? Både i arbetet och privat?

Som jag nämnde tidigare så är jag en målinriktad person, så att kunna sätta ”bock i rutan” ger mig energi. I det praktiska arbetet handlar det oftast om felsökningar och när jag hittar förklaringen samt hittar åtgärder. Det ger mycket energi!

Privat gillar jag att vara i skogen och att gå på långa promenader, gärna med hunden. Jag tycker också om att jag hänga på stallet och ibland även gå på promenader med hästarna. Att laga mat med familjen och gärna utomhus är något som ger mig energi. Jag grillar gärna eller rör ihop en sallad med grönsaker som jag själv har odlat.

Vad är det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare?

Jag har sedan studietiden velat prova på konsult-rollen och var nu redo för att ta mig an den utmaningen. Då jag tidigare har jobbat med en annan konsult här på Enforce visste jag att Enforce är en arbetsgivare jag ville gå till. Jag såg en annons från Enfroce och kände att nu var det dags. Sagt och gjort, jag sökte rollen och har inte ångrat mig en sekund.

Enforce är en bra arbetsgivare som ser individen. De är måna om att jag får utvecklas i min yrkesroll.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

En vanlig arbetsdag ser mycket olika ut beroende på var i månaden man befinner sig och vilket behov som organisationen har. Där jag är just nu händer det mycket och organisationen har vuxit mycket. Just nu är det löpande lönehantering och mycket kontakt med olika medarbetare inom organisationen. I den här rollen är kommunikation och förståelsen för målgruppsanpassad information extremt viktigt och det gäller att vara social och duktig på att bygga relationer.

Vad gör du på fritiden?

Jag är egentligen en enkel person som umgås mycket med familjen och gärna med mina syskon och syskonbarn.

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

Jag älskar att lyssna på musik. Det ska vara tempo och högt, gärna i bilen så jag kan skriksjunga. Jag är alltätare och lyssnar på allt men det är humöret som bestämmer.