Enforce

Möt vår konsult – Mona-Marleen

Mona-Marleen, vår erfarna och energifulla HR Business Partner

Mona-Marleen Antonson – vår HR Business Partner som uppskattas mycket för sin klokhet och gedigna erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete. Hon har varit med om det mesta och är verkligen en trygg person att hålla i handen när det stormar. Att hon dessutom är fantastiskt trevlig och humoristisk gör inte saken sämre.

Vad är det bästa med ditt jobb som konsult?

Jag uppskattar alla människor jag möter i olika branscher och yrkeskategorier, jag får utvecklas inom HR och skapa mig en bred arbetslivserfarenhet med olika processer, strategier och systemutveckling. Det gör att jag kan bidra med kompetens. Jag gillar chefsstödet jag kan bidra med. Jag har arbetat som ledare i olika roller och har insikt och stor respekt för komplexiteten det innebär. 

Vad ger dig energi och vad drivs du av på jobbet?

Träna ger mig energi och syre till hjärnan. Försöker hinna med ett varierat antal pass i veckan.
Att arbeta som Coach och bidra till att lyfta fram den potential vi alla besitter ger också energi. Men även att anta nya utmaningar, som jag får göra som konsult, ger mig energi och håller mig på tårna. Vetskapen om att jag är en tillgång vid affärsutveckling tack vare min erfarenhet ger mig endorfinkickar.  

Vad är utmanande med ditt jobb som konsult?

Otydliga uppdrag kan vara en utmaning men då ställer jag frågor och stämmer av samsyn med uppdragsgivaren. En annan utmaning kan vara tiden mellan uppdrag som helst inte får vara för kort, minst en långhelg emellan. Men heller inte för lång, då blir jag rastlös. 

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

Samtal med kollegor, familj och vänner samt en massa intressanta webbinarier.

Vad ser du fram emot med våren?

Att det avvaktande tillstånd vi befinner oss i ekonomiskt, strategiskt och affärsmässigt släpper men det dröjer nog. Avtalsrörelsens förhandlingar lär bli en nagelbitare denna vår. Det ska även bli spännande att höra fortsatta diskussioner gällande hybrid kontra kontorsnärvaro och ledarskapets utmaningar till anpassning. Sist men inte minst mer härlig skidåkning under vårvintern.

Vad är det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare?

Utan tvekan tilliten och omtanken om oss medarbetare, vi-känslan. Samt fantastiska kollegor och alla aktiviteter vi gör tillsammans som grupp. Jag får möjlighet till nya spännande konsultuppdrag och känner mig trygg som anställd. 

Vad gör du på fritiden?

På helgerna så blir det långa hundpromenader med Jack Russelterriern Morris, umgås med familj och vänner. Äter gott och dricker Champagne, hemma eller på restaurang.