Enforce

Möt vår konsult – Joanna

Lär känna Joanna, vår drivna och effektiva HR-konsult!

Joanna Danielsson, vår oerhört drivna och hungriga HR-konsult, kännetecknas av sin väldiga professionalism. Ingen utmaning är för tuff utan hon ser verkligen till att finna positiva möjligheter i alla situationer som uppstår. En orädd person som verkligen lever efter devisen att glaset är halvfullt, snarare än halvtomt.

Vad är det bästa med ditt jobb som konsult?

Det finns många bra saker att lyfta fram, men det absolut bästa är erfarenheterna man samlar på sig från olika branscher, kollektivavtal och system. Jag möter ständigt nya människor och situationer som leder till nya erfarenheter. 

Vad ger dig energi och vad drivs du av på jobbet?

Jag får främst energi av två saker – mötet med människor samt att röra på mig med en podd eller musik i hörlurarna. Jag drivs av att vara bidragande till att företag förblir en attraktiv arbetsgivare genom exempelvis kompetensutveckling, arbetsmiljö och organisationsutveckling.

Vad är utmanande med ditt jobb som konsult?

Som konsult förväntas man i många fall komma in på ett företag och sätta igång och leverera från dag 1. Finns det inte tid eller möjlighet till överlämning så gäller det att snabbt försöka sätta sig in i företagets processer på egen hand.

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

Helst en podcast, men även musik eller samtal med nära och kära. 

Vad ser du fram emot med vintern?

Jag ser fram emot att få fortsätta mitt arbete hos min befintliga uppdragsgivare. Jag längtar dessutom till jul, allt är så mysigt vid juletid

Vad är det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare?

Gemenskapen är ovärderlig. Trots att vi kollegor inte ses dagligen, så lyckas vi på olika sätt ändå ha en väldigt fin sammanhållning. Enforce är ett företag som värdesätter sina medarbetare och dess välmående högt. 

Vad gör du på fritiden?

När jag inte är HR-konsult på Enforce försöker jag spendera så mycket tid jag bara kan med mina nära och kära. Jag kommer ursprungligen från Kalmar så där spenderar jag oftast mina semesterdagar. Tycker dessutom om att röra på mig, laga mat och läsa böcker.

Vem är din största förebild?

Svår fråga… Det finns såklart flera. I grund och botten ser jag upp till människor som inte bara gör gott för sig själva, utan även för andra.