Våra tjänster


Hos Enforce har vi erfarna medarbetare inom Lön

Löne- och HR-administratör

Vi erbjuder professionella konsulter som är riktigt vassa på administration i de flesta system som förekommer på den svenska marknaden. Konsulterna är vana vid att arbeta brett från ax till limpa och är väldigt flexibla, inte minst när det gäller att sudda ut gränsen mellan Löne- och HR-administration. Vi är inte fyrkantiga utan hugger i det där det behövs mest!

 

Senior Lönespecialist

Dessa konsulter hjälper till med mer komplexa utmaningar hos våra kunder. Det kan vara stöttning vid systembyten, outsourcing av löner eller att kunderna valt att ”plocka hem” lönerna igen. Andra vanliga exempel då våra mer Seniora Lönespecialister anlitas är då kunden ska göra en organisatorisk förändring och behöver förstärkning under tiden eller att tillfälligt ersätta en viktig nyckelspelare inom lön som ska sluta eller blivit sjuk.

 

Pensionsspecialist

Kan hjälpa till med det mesta inom området Pensioner. Det kan vara ren pensionsadministration, mer komplexa utredningar och analyser eller stöd vid byte av leverantör/pensionsbolag. Våra konsulter inom det här området har gedigen kompetens inom samtliga följande områden - vilket är ovanligt; Lön, Lönesystem, Kollektivavtalade pensioner samt individuella upplägg inom de flesta branscher, Redovisning och Bokföring samt HR.

 
 

Kontakta oss direkt här