Enforce

Madde, mycket uppskattad Lönekonsult!

Möt våra konsulter – Madde!

Hej Madde! Hur är det att arbeta som konsult hos Enforce?

Att byta till Enforce var ett av de bästa besluten jag har tagit i arbetslivet.
Har inte jobbat som konsult på det sättet tidigare, så det var nytt och nervöst. Det var att ge sig ut på okänt vatten, men redan från början kände man sig välkommen och väl sedd. Gillar att bolaget är mindre och därmed mer personligt, man är inte ”en i mängden”. Kommunikationen är enkel och dubbelsidig. Vid frågor eller funderingar får man snabbt svar och hjälp.

Vad gör du just nu?

Just nu är jag inhyrd lönekonsult på Apotea. En spännande arbetsmiljö då bolaget är modernt, ungt och fräscht. De har växt extremt mycket och fort senaste åren. Tempot är högt, det pågår en hel del förändringar och förbättringar i bolaget som bland annat byte av tidrapporteringssystem. Jag trivs bra med att det händer nya saker hela tiden, här får vara med och påverka processer och rutiner samt chansen tycka till. Mina kollegor är toppen och jag känner mig som en i gänget!

Kan du inte berätta mer om dig själv?

Ja, vem är jag? När det kommer till arbete så jag väldigt plikttrogen. Ordning och reda ska det vara, men samtidigt en lättsam och trivsam arbetsmiljö. Det ska vara kul på jobbet! Viktigt för mig på en arbetsplats är att alla jobbar för och mot samma mål.
Är en riktig fotbollsmamma så fritiden går åt till att skjutsa barn och vara en hängiven supporter! Annars gillar jag att träna, äta en god middag med familj och vänner. Slappar helst i soffan med en bra serie eller bok.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter här bredvid så kontaktar vi dig omgående!

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.