Enforce

Patricia Sjölund – Payroll Manager på Trustly

Intervju med en av våra viktiga kunder

Möt våra konsulter – Kristina!

Kristina, hur skulle du beskriva dig själv?

Jag är engagerad, målinriktad och inte minst lösningsfokuserad med både kunden och medarbetarna i centrum. Mina många års erfarenhet av rollen som Lönechef på ett flertal bolag i olika branscher och av olika storlek har gett mig en styrka och ett lugn som jag verkligen har nytta av i mina uppdrag. Tycker om att utveckla och förbättra, att utmana mig själv helt enkelt. Ingenting är omöjligt.
På fritiden tar jag gärna en kajaktur och njuter av naturen. Att resa och upptäcka nya platser ligger mig också varmt om hjärtat.

Hur upplever du att samarbetet med Enforce fungerar?

Jag upplever att Enforce verkligen lever upp till sina löften. De är engagerade och ansvarsfulla på ett personligt sätt, med ett stort intresse för både sina kunder och konsulter. Det är enkelt och tryggt att jobba med Enforce.

Du är på ett uppdrag just nu via Enforce?

Ja, det stämmer. Är på ett av Sveriges snabbast växande bolag inom Finans och Teknik i rollen som Interim Payroll Manager. Bolaget har växt mycket på kort tid så det finns många spännande utmaningar i att anpassa rutiner och processer efter det stora globala bolag det numera är. Jag arbetar mycket med effektivisering, strukturering och kvalitetssäkring av löneprocessen. Det är frågor högt och lågt och inom alla tänkbara områden, så jag får verkligen nytta av att jag är lösningsorienterad och att jag gillar att utmana mig själv. Roligt att få lära sig mer om hur man räknar lön i andra europeiska länder. Ett spännande uppdrag och bolag!

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter här bredvid så kontaktar vi dig omgående!

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.