Enforce

Gittan Samuelsson – Lönekonsult

Intervju med Gittan, en av våra härliga Lönekonsulter!

Möt våra konsulter – Gittan!

 

 

Gittan, hur är det att jobba som konsult hos Enforce?

Orsaken till att jag trivs med att arbeta hos Enforce är att det är ett mindre bolag som växer, men med en känsla av att personalen faktiskt är viktig. Det finns en tillgänglighet och enkelhet i allting. Uppskattar att man alltid får svar på eventuella frågor och om man behöver bolla nåt gör man det på en gång. Man känner sig verkligen sedd som individ och uppskattad.

Vad arbetar du med just nu?

I mitt nuvarande uppdrag är jag löneansvarig på ett stort fackförbund och trivs bra med både arbetsuppgifter och kollegor. Det har varit speciellt att börja ett nytt uppdrag mitt i en pandemi, men man får försöka se till att man hittar ett bra arbetssätt givet förutsättningarna. Man får driva på mycket själv eftersom det inte finns så många på plats fysiskt att fråga, men det har fungerat jättebra. På det här uppdraget har jag varit ensam ansvarig för lönefunktionen, vilket i sig är en spännande utmaning och med stor möjlighet att utveckla och förbättra arbetssättet.

Vi är ett personligt konsultbolag, kan du berätta mer om dig själv?

Jag som person är lojal, spontan och engagerad. Vill vara Gittan i det bolag arbetar och inte bara någon okänd person på lön- eller ekonomiavdelningen, så jag trivs bäst på mindre eller medelstora företag. Jobbet är viktigt för mig och jag trivs bäst i en arbetsmiljö där man arbetar över avdelningsgränserna och har hela företagets bästa som mål. Jag skulle säga att jag är mer generalist än specialist och mycket lösningsorienterad.
Är aktiv på fritiden och det innebär allt ifrån golf till att arrangera olika aktiviteter som en AW eller quiz på baren som jag och min sambo blev delägare i januari 2020.