Enforce

Ellinor, vår senaste Stjärna och specialist på Workday!

Möt våra konsulter – Ellinor!

Ellinor, hur skulle du beskriva dig själv?

Jag är den varma HR-personen med en förkärlek till system. Jag är ansvarstagande och har alltid ett kundfokus i det jag gör. Utanför arbetet gillar jag att pyssla i hus och trädgård och umgås med familj och vänner.

Kan du berätta mer om din roll i implementeringen av Workday för Bonnier?

Jag tog mig an rollen som Stream Lead/Delprojektledare för tre områden i projektet; Masterdata, Säkerhet och Frånvaro. Projektet löpte under 1,5 år och omfattade 65 bolag, 6000 medarbetare och 19 olika kollektivavtal i Sverige. I min roll deltog jag i samtliga faser av projektet – allt från förstudie, design, testning till lansering – och ansvarade för leveranserna inom mina respektive områden. Det innebar mycket samarbete med olika team inom lön, IT, ekonomi, HR och chefer inom respektive bolag. Vilket också var det roligaste inom projektet – att arbeta tillsammans över bolagsgränser och sätta sig in de olika processerna för att slutligen få till ett gemensamt resultat. Projektet var stundvis intensivt men väldigt lärorikt och positivt för min egen personliga utveckling så jag är glad att jag hoppade på det tåget!

Hur har din roll sett ut efter lanseringen av Workday?

Efter lanseringen har min roll utvecklats från att vara en ren projektroll till att arbeta med löpande utveckling inom Workday. Det handlar om att göra flöden och funktioner bättre och mer anpassade för Bonniers verksamheter, men även att utforma en supportfunktion och sprida kunskap till kollegor och lokala Superusers i de olika bolagen. Arbetet är varierande med mycket möten för att få input på utveckling och sedan skruva i systemet, till att utbilda och hjälpa till i en svårare supportfråga.

Varför väljer du att arbeta som konsult hos Enforce?

Jag har valt det för att få tillhöra en personlig och varm företagskultur på Enforce där personalen är viktig och får synas. Du har alltid ett bollplank i stora och små frågor. Detta i kombination med att utmanas i olika uppdrag gör detta svårslaget.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter här bredvid så kontaktar vi dig omgående!

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.