Enforce

Möt våra konsulter – Catharina

Möt konsulten Catharina som drivs av att göra det svåra enkelt

Porträtt på Catharina.

Catharina

Catharina drivs av att göra det svåra enkelt och använder sina kreativa sidor för att förbättra och förenkla olika arbetsmoment. Säg tennis och padel så är Catharina redo för en match då hon gillar tempo och fart men inget slår en utflykt med familjen på smultronställena i Ekerö.

För cirka ett år sen fick Catharina ett erbjudande hon inte kunde motstå, nämligen att få jobba som konsult hos Enforce, företaget som enligt Catharina har både den personliga och varma kulturen tillsammans med det trygga ledarskapet.

Vad är roligast med ditt jobb som konsult?

Mitt jobb är mycket varierande där jag ofta ställs inför nya utmaningar vilket är spännande då jag är lösningsorienterad och drivs att hitta kreativa effektiva lösningar. Jag gillar tanken av att aldrig vara fullärd för det finns så mycket att lära sig.

Vad är utmanande med ditt jobb som konsult?

Det som är mest utmanande är om förutsättningarna är otydliga. Jag gillar struktur och tydlighet och tydliga ramar men kunna jobba fritt inom ramarna.

Vad är det bästa med att ha konsultbolaget Enforce som arbetsgivare?

För cirka ett år sen blev jag headhuntad till Enforce och jag ska vara ärlig och säga att en stor del till att jag tackade ja var det trygga ledarskapet.

Var ger dig energi?

I arbetet är det när jag ser att det jag har arbetat och bidragit med leder till förbättring. Privat gillar att hitta på roliga saker med familjen och umgås med vänner. Jag gillar också att träna tennis och padel.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Just nu jobbar jag med pensionsadministration och mina dagar ser väldigt olika ut vilket jag gillar. Jag har mycket kontakt med kollegor och vi har tätt samarbete för att nå bästa resultat. Jag har tidigare jobbat åtta år på samma företag och nu som konsult lär jag mig mer och mer vad jag gillar och jag får chansen att plocka med det bästa från olika arbetsplatserna. Jag får plocka det bästa från godispåsen.

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

Det är oftast när jag går ut på promenad då gillar jag att lyssna på P3 Dokumentär eller sommarprat.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter här bredvid så kontaktar vi dig omgående!

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.