Enforce

Möt våra konsulter – Helén

Möt vår eminenta konsult Helén som drivs av att förbättra och effektivisera sitt arbete

Porträtt på konsulten Helén.

Helén är vår eminenta konsult som drivs av att förbättra och effektivisera arbetet på de arbetsplatser som hon är på. Att vara konsult enligt henne är att få betald utbildning och tystnaden i skogen är som musik för hennes öron.

Vad är det roligaste med ditt jobb som konsult och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Den ena arbetsdagen är aldrig den andra lik, det är både högt och lågt. Det är just det som är så härligt med att vara konsult. Att jobba som konsult är för mig som att få betald utbildning. Jag har under min tid som konsult fått prova på olika branscher, system, processer, avtal med mera.

Vad ger dig energi och vad drivs du av?

Det som både driver mig och ger mig energi är när jag har fått ett nytt uppdrag och jag kommer till kunden med nya perspektiv och får dem att se saker och ting med nya ögon och eventuellt hjälpa till med att förbättra och effektivisera deras arbete.

Vad är det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare?

Det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare är gemenskapen oss konsulter emellan men också ledarskapet som alltid ställer upp, i vått och torrt. Hos Enforce har jag hittat hem!

Vad gör du på fritiden?

När jag är ledig och vill ladda batterierna går jag ner till skogen som ligger precis bakom hörnet där jag bor. Jag tar min promenad i skogen, utan något i öronen, och lyssnar på tystnaden! När jag vill lyssna på annat än tystnaden lyssnar jag på allt ifrån Rod Stewart till Avicii, gärna högt också!

När batterierna ska laddas en lägre tid föredrar jag att resa. Alltifrån en tur i skärgården till favoritstaden London. Nu närmast ser jag fram emot att få åka till London med mina döttrar.