Enforce

Möt vår konsult – Liza

Lär känna Liza, vår omtänksamma och varma HR Business Partner

Liza – vår HR Business Partner som alltid ger snabb service och verkligen gillar det. En varm och mycket positiv person, full av energi och omtanke. Fritiden ägnar hon helst åt träning, att bada i havet och annat som ökar välbefinnandet och god hälsa.

Vad är det bästa med ditt jobb som konsult?

Det bästa med jobbet som konsult är variationen av uppdrag och för min del se hur företag arbetar med HR på olika sätt. Det är enormt lärorikt. Dessutom har man dubbel uppsättning av kollegor vilket alltid är trevligt.

Vad ger dig energi och vad drivs du av på jobbet?

Jag får oftast energi när det är högt tempo och av andra människor. Jag trivs bra att stå i centrum så riktigt mycket energi kan jag få av att prata inför folk, undervisa eller hålla i träningspass. Det bästa botemedlet för att höja energinivån är riktigt bra musik och gärna i kombination med träning.

Vad är utmanande med ditt jobb som konsult?

Det mest utmanande med konsultrollen är att man snabbt måste sätta sig in i nya miljöer och bara våga köra. Oftast kanske det inte finns tid och möjlighet för upplärning och överlämning utan man tvingas ta reda på allt själv och lösa olika situationer på bästa sätt.

Vad lyssnar du helst på i lurarna?

Som sagt så får jag energi av musik och jag lyssnar oftast på det jag känner för där och då. Jag har väldigt bred musiksmak allt från Rock, R’n’B, Trance och det mesta från 80-talet. Så länge jag slipper lyssna på dansband och dåliga melodifestivallåtar så är jag rätt nöjd.

Vad ser du fram emot med hösten?

I höst ser jag främst fram emot att lära känna vårt härliga konsultgäng här på Enforce ännu bättre och jag har även precis klivit på ett nytt uppdrag med nya kollegor och ny kultur, spännande! Jag älskar hösten med den krispiga kalla luften och färgsprakande träd.

Vad är det bästa med att ha Enforce som arbetsgivare?

Enforce är ett fantastiskt företag. Man värnar om oss konsulter där trivsel och välmående sätts högst upp på prioriteringslistan.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden försöker jag träna, både ute och inne. Gym, löpning, dans och simning – men även där varierat efter humör. Allra bäst trivs jag i Stockholms skärgård så där försöker jag tillbringa så mycket tid jag kan mellan jobb och familjepussel.