Enforce

Vi söker Lönekonsulter!

Bli en del av vårt härliga team!

Är Du vår nästa Stjärna? Jobba hos oss!

Vi söker en driven och proaktiv person som gillar konsultyrket och lön.
Är du en positiv och flexibel person som vill vara en våra representanter gentemot våra kunder? Bli en del av vårt härliga team!

Om Enforce Sthlm AB:

Vi är nischade mot Lön och HR, det är dessa områden vi kan och brinner för.
Hos oss är du inte en i mängden. Enforce är ett personligt konsultbolag där relationer värderas högt, med det menas att både våra kunder och medarbetare ska känna sig sedda, uppskattade och värdefulla. Vi måna om varandra och bryr oss.

Vi vill ha Stockholms mest nöjda konsulter, för vi vet att då får vi också Stockholms mest nöjda kunder! Att vara en seriös och trygg arbetsgivare i toppklass är oerhört viktigt för oss.

Om rollen:

Som Lönekonsult hos oss kommer du att arbeta på plats ute hos våra kunder och utifrån de förutsättningar som gäller hos respektive kund. I denna roll får du en fantastisk möjlighet att utvecklas och du får chans att prova på olika bolags processer, system och kulturer. Du kommer att arbeta med både kortare och längre uppdrag inom hela Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på olika kunders behov, men ofta innebär det att arbeta operativt med hela löneprocessen från ax till limpa. Självfallet ingår även att ge förstklassig support till chefer och medarbetare samt att självständigt hantera olika lönesystem.

Om dig:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom lön (eller motsvarande) och minst ett par års praktisk erfarenhet som lönespecialist. Är du Auktoriserad Lönekonsult är det meriterande.
Du är en van användare av Office-paketet och älskar att lära dig nya system. Vidare ska du ha god kunskap om lagar och regler inom löne- och personalområdet samt arbetsrätt. Det är även viktigt att ha god förståelse för ekonomi och att vara van vid att tolka avtal.

För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du är driven och självständig samtidigt som du har hög social kompetens och enkelt kan anpassa dig efter våra kunders olika behov. Du måste ha en mycket god förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska.

Och sist men inte minst – du tycker att löneadministration och service är superkul!

Enforce erbjuder goda och trygga villkor samt fina möjligheter till personlig utveckling.

Hos oss är du en väldigt värdefull nyckelspelare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.

 

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till info@enforce.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!